Effect concept

Deze site kan het begin zijn van intensiever contact met je* klanten. Dat is één effect van ons concept. Het tweede kan zijn dat zowel jij als je klant sneller tot een sterker resultaat komt. Ofwel: korter praten en beiden onder aan de streep meer overhouden. Ons concept draait om één belangrijk iemand: jij. Het heeft één doel: effect. Daar gaat deze site over.

Ons adviesbureau richt zich op bedrijven, organisaties en overheden die het maximale willen halen uit het contact met hun relaties. Dat kunnen klanten zijn, stakeholders en andere personen die iets van die organisatie willen - of omgekeerd. Wij kunnen je helpen de bestaande en gewenste situatie in kaart te brengen en deze naast elkaar te zetten. Onze analyse van vertrek en aankomst legt de basis voor de strategische weg die je van A naar B brengt.

* We tutoyeren niet uit disrespect of om populair te doen. Onze adviezen en begeleiding kunnen behoorlijk intensief zijn. Dat vraagt om een uitstekende relatie tussen jou en ons. Hoe lager de drempel, des te beter. Dus ook liever jij dan u.


© Effect concept - disclaimer - ontwikkeling Luid & Duidelijk